Select Page

El passat divendres 22 de març, amb motiu de la jornada de portes obertes per la celebració del 25 aniversari de la posada en marxa de l’IES Altaia, Ràdio Altea va oferir una programació especial per contar als seus oients el que allí va passar. Des de les 10 hores el magazine el “Souvenir”, la tertúlia política “Altea a Debat” i l’“Informatiu 13:30”, van protagonitzar les emissions del matí del divendres al centre educatiu.

 

Pels micròfons de l’emissora municipal van passar alguns dels protagonistes que feren possible la posada en marxa del que aleshores era l’Institut de Formació Professional. Per aquell 1994 era alcalde d’Altea Batiste Borja i la regidora d’Educació, va ser Paca Sevila. Els dos van acompanyar a l’actual alcalde, Jaume Llinares i la vigent regidora d’Educació, Vicenta Pérez, a la tertúlia on ens van contar les grans dificultats que trobaren aleshores per fer possible la seua construcció.

Una jornada festiva en l’IES Altaia que va suposar un gran esforç tècnic per Ràdio Altea, per tal de mantenir la seua qualitat en les emissions com si estigueren als seus estudis del Centre Juvenil d’Altea. Però sense cap dubte una jornada molt especial per a la ràdio pública que va poder seguir de prop el 25 aniversari de l’Altaia, i transmetre a la seua audiència el que allí passava.

Pin It on Pinterest