Select Page

La quarta edició de la marxa d’Anémona reuneix a més de 1.000 persones a la nostra localitat.

Més d’un miler de persones van participar ahir a la marxa solidària contra el càncer de mama i ginecològic organitzada per Anémona amb el lema “Por ti, por ellas… Ponte en movimiento”. L’activitat compta amb la col·laboració de la AECC; l’Ajuntament d’Altea, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Diputació d’Alacant, de l’Ajuntament de Benidorm, el Crist del Sagrari i Ràdio Altea.

La jornada començava a les 10:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament amb la presentació a càrrec de Ràdio Altea, i l’arribada de tots els participants vestint la camiseta blava, el color de la solidaritat triat per a enguany. A les 10:30 hores va donar eixida la marxa amenitzada per la batucada Sonats. L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la coordinadora d’Anémona a Altea, Yolanda Cebrián; la presidenta de la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Altea, Vicenta Zaragozí; la directora general de Justícia, Verónica López; la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez; el regidor de Benestar Social, Diego Martínez, i altres regidors de la corporació municipal van encapçalar la marxa portant la pancarta amb el lema de la jornada. El recorregut va transcórrer per l’avinguda Jaume I, el riu Algar i el Camí Fondo, fins a arribar a Altea la Vella, on l’organització va preparar un avituallament amb aigua i fruita per a tots els assistents. La marxa va finalitzar de nou a la Plaça de l’Ajuntament, on es va instal·lar una barra a preus populars, a càrrec de la Comissió del Crist del Sagrari.

Finalment, l’alcalde d’Altea va agrair a Anémona l’organització de l’esdeveniment, així com a l’AECC i a la resta de col·laboradors la seua participació, i a totes les persones que van assistir a la marxa la seua solidaritat amb Anémona i l’AECC. ‘’És molt emocionant comprovar la solidaritat d’alteanes i alteans per totes les dones que cada dia lluiten contra esta xacra. Estic convençut que amb el suport de ciutadans i administracions aconseguirem avanços en la investigació per poder posar fi al càncer’’.

Pin It on Pinterest