Select Page

El passat cap de setmana tenia lloc a Barcelona la fira B-Travel, el saló que reuneix la millor oferta en turisme d’experiències per al públic final. Altea situada a l’estand de la Comunitat Valenciana, en l’espai destinat als municipis de la Costa Blanca, oferia a les persones visitants una àmplia oferta en turisme actiu.

La responsable de l’àrea de turisme, Anna Alvado, mostrava la seua satisfacció per haver participat per segon any consecutiu en aquest esdeveniment turístic, “aquesta és una fira que es realitza a peu de carrer, ja que se situa al recinte Montjuïc en ple centre de Barcelona, ​​de manera que són moltes les persones que la visiten. Això ens permet oferir els nostres productes al públic final, d’una manera directa. Recordem que Catalunya és un important mercat emissor per a la nostra comunitat “.

Altea va promocionar la seua àmplia i variada oferta turística a les milers de persones que van visitar la fira. Alvado manifestava que, “en aquesta ocasió hem apostat pel turisme actiu i experiencial, destacant les activitats nàutiques sostenibles, busseig i snorkelling, també el senderisme, tant les rutes de Camins d’Altea, com les senderes de la Serra Bèrnia, així com nostre extraordinari paratge en el Riu Algar, amb la seua fauna i la seua flora. També hem promocionat la nostra gastronomia, així com el fullet de Setmana Santa amb l’oferta cultural “.

L’edil agraïa la feina feta per tot el departament de turisme, especialment a l’informador turístic Pablo Pérez, que va assistir a la fira, per la seva professionalitat i amabilitat en l’atenció al públic assistent.

Pin It on Pinterest