Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha estat present en la II Fira d’Orientació Educativa i Laboral “Orienta’t”, que continuarà fins demà, dia 22 de març, en el Centre Juvenil. A aquesta trobada s’ha convocat a l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i FP, dels dos instituts alteans.

Aquesta fira pretén brindar opcions de formació i informació necessària sobre estudis i eixides professionals, a més de resoldre dubtes als estudiants dels instituts de Bellaguarda i Altaia. En aquest sentit, estan presents diverses institucions com la UNED, la FPA, la EOI, el Ministeri de Defensa amb l’Exèrcit, la UMH i la ESAT, entre moltes altres.

Les visites concertades per als alumnes de l’IES Altaia i l’IES Bellaguarda es realitzaran en horari de 08:00 a 14:00 hores. L’atenció estarà oberta al públic en general de 16:00 a 18:00 hores i matí en horari de 13:00 a 14:00 hores.

Pin It on Pinterest