Select Page

Diumenge passat, al Critèrium Ciutat de Múrcia les ciclistes de l’equip alteà Cronobike-Grupo Sime aconseguien ple al pòdium en categoria cadet, 15 i 16 anys, amb un primer lloc per Pascale Grannkam; el segon lloc per Cristina Succi i la tercera posició de Marta Galvany.

Després d’un triomfant diumenge, aquestes corredores aconseguien un nou èxit dimarts al XXXIII Trofeu Sant Josep de Beneixama. En aquest cas, Cristina s’alçava amb la segona plaça i Pascale amb el tercer lloc. Una magnífica classificació, tenint en compte que el primer lloc va ser per a una corredora de categoria superior, junior, que en l’últim moment va fer una escapada. El Trofeu Sant Josep de Beneixama contempla una única cursa per a les dues categories, de manera que per a les corredores alteanes ha suposat un repte.

Pin It on Pinterest