Select Page

Orozco: “S’ha aconseguit un equilibri per als treballadors i a un preu del servei molt adequat”

Després de més de dos anys de negociació la setmana passada es va signar el conveni col·lectiu pel qual es regiran els 130 treballadors Segons explicava l’edil de l’àrea, Imma Orozco, “ha sigut un procés complicat ja que és la primera vegada que s’ha realitzat un conveni col·lectiu per a totes les àrees de l’Empresa Pública”. I és que fins ara solament comptaven amb conveni les seccions de Neteja viària i RSU, signat fa anys amb Foment i que “ja havia caducat” assenyala l’edil “la resta de seccions es guiaven pels seus convenis sectorials. En total quatre convenis diferents que causaven grans disparitats en les condicions laborals dels treballadors”.

Gràcies a aquest conveni col·lectiu, l’Empresa Pública de Desenvolupament d’Altea aconsegueix unificar les condicions laborals  aconseguint un equilibri per a la sostenibilitat de l’empresa. Segons Orozco “sostenible i a un preu del servei molt adequat”.

Un conveni que ha sigut ratificat per totes les delegacions sindicals. La regidora de l’àrea destacava que “ha sigut un treball molt positiu i garanteix al poble d’Altea la prestació de serveis públics a un preu adequat. Així com a cada treballador, cadascun amb les seues singularitats, unes condicions de treball molt dignes. Les Empreses Públiques quan són eficients suposen un estalvi per a l’Ajuntament i per al ciutadà”.

Finalment Orozco va concloure “ Queda molt per recórrer, en l’adequació de serveis a les necessitats reals d’Altea. Però hem aconseguit la consolidació financera de l’Empresa Pública de Desenvolupament i la prestació de serveis, una cosa fonamental per a realitzar ara el redisseny dels serveis que Altea es mereix”.

Pin It on Pinterest