Select Page

El CV Sanse es va imposar a l’Altealife en un partit marcat per les necessitats de les locals, que després de la victòria aconseguida tenen peu i por en el play-off d’ascens a Superliga 2.

Les madrilenyes van eixir des de la xiuletada inicial a no deixar-se sorprendre per un Altea que no tenia res que perdre. Tant en el primer com en el segon set, les jugadores de Javi Mora van mostrar un bon nivell fins als últims punts de cadascun dels sets, on el Sanse va anar adquirint cert avantatge en el marcador per a adjudicar-se sense problemes les dues primeres mànegues.

Ja en el tercer set la cosa canvia i va ser l’Altea el que va portar la iniciativa des del primer punt. A poc a poc les alteanes van anar adquirint cert avantatge que incomodava a les locals, que no pretenien que el partit s’allargara més del necessari. Fins a cinc punts va arribar a tindre l’Altealife d’avantatge amb l’electrònic marcant un esperançador 10-15 per a les nostres, però a partir d’ací i després d’un temps mort de les madrilenyes, la diferència es va anar reduint. L’Altea va comptar amb un punt de set amb el 23-24, però de nou les locals espantades per la graderia li van donar la volta al marcador per a imposar-se en el set per 26-24 i portar-se el partit.

D’aquesta forma, l’Altea tanca la maleta per aquesta temporada quant a desplaçaments es refereix. L’últim partit de lliga el jugarà a casa enfront del Nevadis Albolote CV16, diumenge que ve 24 de març en el Palau dels Esports a partir de les 12:00 hores. Les alteanes que són setenes en la classificació al final d’aquesta jornada, podrien signar un magnífic sisè lloc si s’imposen a les granadines a casa, en la seua primera temporada en competició nacional.

Pin It on Pinterest