Select Page

Diumenge passat tenia lloc la primera visita guiada del mes de març per Cap Blanch i els Arcs. A la cita acudien més de 80 persones, a les quals l’arqueòleg alteà Pere Jaume Zaragozí va transmetre els seus amplis coneixements de la zona, permetent conèixer no només una part d’Altea que alberga nombroses restes arqueològiques i béns patrimonials d’interès històric, com l’Aqüeducte Romà i l’Ermita de Sant Antoni de Pàdua, sinó també la seua història.

La visita guiada, a més, comptava amb l’ajuda del personal de la Tourist Info que van fer d’intèrprets per a les persones de parla estrangera i els van transmetre les explicacions de l’arqueòleg, “per apropar la nostra història a tothom, donant exemple una vegada més de respecte, tolerància i hospitalitat cap a tots aquells que volen gaudir de les rutes guiades gratuïtes”; apuntava l’edil de Turisme, Anna Alvado.

Alvado, manifestava que “com sempre és un plaer comptar amb els coneixements d’un professional en aquest camp i poder conèixer la nostra història des d’una perspectiva diferent, com ho és l’arqueologia, així com oferir una alterativa als que no parlen el nostre idioma de la mà dels nostres companys de la Tourist Info, posicionant a Altea una vegada més com un dels municipis més hospitalaris de tota la Comunitat Valenciana “.

Pin It on Pinterest