Select Page

Gran victòria l’aconseguida pel Altealife aquest diumenge enfront del Voley Murcia. Les alteanes que afrontaven aquest partit de nou minvades d’efectius i amb alguna baixa d’última hora, van haver de tirar mà dels equips de les categories inferiors per a poder completar una convocatòria de tan sols 8 jugadores.

Malgrat això, l’Altea va controlar el primer set amb un còmode avantatge que va saber administrar malgrat la reacció en els últims punts del set del Múrcia. L’imposar-se en la primera manega va suposar un bàlsam per a les locals que van creure en les seues opcions de victòria malgrat les baixes.

El Voley Múrcia que ja va doblegar a l’Altealife en la primera tornada no va voler marxar-se de buit en el seu desplaçament a Altea, i es va imposar en el segon set per a igualar el partit 1-1.Però les alteanes van recuperar el nivell mostrat en el primer set i van tornar a dominar el partit en el tercer i quart set davant un Voley Múrcia desballestat en molts llances del partit, discutint una després d’una altra les decisions del *trio arbitral.

En definitiva, victòria de mèrit per a un Altealife que va saber sobreposar-se als problemes i lesions que arrossega des de fa setmanes per a pujar en la classificació fins a la 6a posició amb 29 punts.

En la pròxima jornada l’Altealife de nou jugarà com a local per a enfrontar-se al Goldcar Sant Joan, en l’últim derbi de la temporada en categoria nacional, el diumenge 10 de març en el Palau dels Esports a les 12:00 hores.

Pin It on Pinterest