Select Page

La regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha anunciat la segona edició de la ruta de ciclisme de muntanya que arribarà fins al pantà del Castell de Guadalest a través del riu Algar. Tindrà lloc el diumenge 10 de març, a les 10:00 hores, amb eixida des de la Ciutat Esportiva.

L’edil ha explicat que “aquesta ruta és molt coneguda entre la gent aficionada a la bicicleta i són molts els que ja l’han feta i la coneixen, però hi ha moltes persones que encara no han pogut realitzar-la per diversos motius. Pel que des de l’àrea d’Esports, amb la col·laboració del Club Ciclista Altea i Cronobike, els donem l’oportunitat de gaudir d’aquesta ruta amb la companyia d’altres ciclistes”.

El recorregut d’Altea al Pantà del Castell de Guadalest té una distància de 19 quilòmetres. L’ús de casc serà obligatori per a poder participar. Barber ha puntualitzat que “no es tracta d’una ruta difícil, el recorregut és pràcticament pla i el desnivell que té quasi ni es nota a l’hora de pedalar”.

La marxa pretén fomentar una vida sana, sostenible i en connexió amb l’entorn natural del riu Algar, tal com ha destacat el regidor de l’àrea, “es tracta d’una ruta molt bonica en transcórrer per un lloc tan únic com és el nostre riu Algar, envoltats de naturalesa. En l’edició anterior vam tindre èxit d’assistència i esperem que en aquesta segona es repetisca”.

Durant el recorregut de la ruta, els organitzadors estaran presents en tot moment. A l’arribada del pantà es realitzarà un xicotet descans per a recuperar forces per a la volta cap a Altea. A més, hi haurà un punt d’avituallament en el qual es repartirà aigua i fruita per a tots els participants. Aquest punt serà muntat, desmuntat i netejat per personal del departament d’Esports. També se sortejarà material esportiu i accessoris per a la bicicleta entre tots els participants.

L’activitat és totalment gratuïta. La inscripció ha de formalitzar-se en l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Altea i poden participar fins a 100 persones.

Pere Barber ha animat a tots els interessats a acostar-se el diumenge 10 de març “i acompanyar-nos a gaudir de la bicicleta i dels nostres paisatges”.

Pin It on Pinterest