Select Page

Dilluns passat, 25 de febrer tenia lloc la primera reunió de l’any entre la regidoria de Comerç i representants del sector comercial local, per acordar la programació de l’àrea per als propers mesos; així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Anna Alvado.

Alvado, ha assenyalat que, “en vista de l’excel·lent resultat de les campanyes anteriors, enguany es continuaran fent les 3 jornades gastronòmiques:” El Plat de Calent “, actualment en marxa; “La Cuina de les Barques” al juny i “els Fruits de Tardor” a finals d’octubre “; comentava l’edil.

“També es realitzaran les 3 campanyes comercials de tiquets que ja s’han realitzat en anys anteriors, com són” 1000 Botigues, 1.000 Motius “, en els mesos d’abril i maig; “El bo escolar”, en els mesos d’agost i setembre, i la campanya de Nadal, ja que aquestes campanyes estan tenint molt bona acollida entre la ciutadania i animen els clients a comprar a Altea “; ha afegit la responsable municipal de Comerç.

La formació també tindrà un apartat molt destacat, amb la realització dels cursos demandats pels professionals del sector com són els d’idiomes i xarxes socials, en tots els seus nivells. Ha apuntat Anna Alvado, qui ha avançat que “com a novetat, enguany es pretén realitzar un networking, esmorzar de treball com a punt de trobada dels diferents professionals del sector; la realització de cursos enfocats al sector turístic d’Altea i la col·laboració amb les diferents fires comercials que s’estan programant per part de les diferents associacions “.

“En definitiva, amb aquesta reunió el que es pretén és demanar les opinions del sector comercial de cara a la programació anual perquè pugui opinar i aportar les seves idees, ja que, des d’aquesta regidoria, sempre hem treballat conjuntament amb els sectors implicats tenint en compte els seus projectes de cara a dinamitzar i millorar el comerç local “. Ha conclòs l’edil de Comerç Anna Alvado.

Pin It on Pinterest