Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, i Alicia Corral, directora del Club del Improvisador, han donat a conèixer un taller intensiu d’improvisació teatral que es durà a terme al Centre Cultural d’Altea la Vella. El taller es divideix en dos nivells, el primer tindrà lloc el dissabte 9 de març i el segon, el 16 de març. Tots dos tallers es realitzaran en horari de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 hores.

L’edil de Cultura ha manifestat la importància “d’estar en sintonia amb totes les arts i amb el teatre, per això creiem que és necessari oferir aquesta proposta tan interessant per a tots aquells i aquelles que vulguin aprendre d’una professional com Alicia Corral, de la que hem tingut el plaer de veure dirigint teatre a Altea amb molt d’èxit”.

El matx d’improvisació és una modalitat de teatre en la qual els participants hauran d’atrevir-se a improvisar jugant, a trencar la seva timidesa i aprendre a parlar en públic.

Alícia Corral ha explicat que “la improvisació teatral és una via ràpida per aprendre a expressar les emocions i canalitzar-les. Així, a través de divertits jocs improvisats, anirem coneixent la nostra pròpia expressió. A més, el teatre improvisat que aprendrem a desenvolupar serà exposat davant d’un públic sense preparació prèvia, el que anomenem el misteri de la creació”.

D’altra banda, ha ressaltat la importància que “per aconseguir una bona tècnica d’improvisació treballarem sobre aquests 5 punts: escolta, acceptació, imaginació, espontaneïtat i atenció. I sense adonar-nos, jugant, trobarem la <>”.

Per a més informació, els interessats a cursar el taller s’han d’inscriure prèviament trucant al 622 63 34 51 o posar-se en contacte a través del correu electrònic aliciacorralnavas@gmail.com.

Pin It on Pinterest