Select Page

Mancant dues setmanes per al tancament d’inscripcions ja són 20 els creuers que assumiran el repte de recórrer les 200 milles que separen Altea d’Eivissa a l’hivern i amb dos tripulants.

A dues setmanes perquè arranque la 33 Edició de la Regata d’Hivern 200 milles a2, ja són 20 les embarcacions inscrites en aquesta clàssica regata organitzada pel Club Nàutic d’Altea. La prova que recorre les 200 milles que separen Altea d’Eivissa serà enguany prova del Campionat d’Espanya de creuers a2.

En la passada edició era el Club Nàutic d’Altea qui guanyava el Trofeu per Clubs. Les embarcacions “Timoteo” de Rodrigo Álvarez i Florian Kreis, el “Guaguanco II” de Juan Lallemand i Thierry Lallemand i el “Limbo II” de Miguel Ángel García i Víctor Simón aconseguien deixar a casa aquest guardó gràcies a les seues posicions en la classificació general.

El Trofeu per Clubs es va iniciar per primera vegada en la 30 edició de les 200 milles a2 fa tres anys, un guardó que s’atorga al club l’equip del qual obtinga els millors resultats. Per a poder optar a aquest trofeu el club haurà d’estar representat per un mínim de tres embarcacions, portant-se el premi l’equip que menor puntuació obtinga després de la suma dels punts de les tres embarcacions que aconseguisquen la millor classificació.

Hui dia són ja dos clubs els que poden optar a guanyar aquest trofeu, el RCR Alacant i el RCN València, amb quatre vaixells inscrits cadascun. Al llarg d’aquests trenta-tres anys d’història de la regata tots dos clubs han sigut els que millors resultats per equip han obtingut, el RCN València s’ha alçat com a millor club en sis ocasions mentre que el RCR Alacant ho ha fet en nou ocasions.

Les inscripcions estan obertes fins al dilluns 25 de febrer, caldrà esperar al seu tancament per a saber quins altres clubs competiran pel guardó.
Les 200 milles a2 és una regata de vela d’altura de primer nivell que s’ha convertit en referent per a regatistes de tot el territori nacional i que compta amb els millors especialistes de a2 d’Espanya. Com és habitual clubs emblemàtics de tota Espanya participaren en aquesta clàssica regata considerada com la més dura de l’hivern al Mediterrani.

Amb la finalitat d’acostar la competició als afeccionats, el Club Nàutic d’Altea posarà un catamarà amb capacitat per a 60 persones que partirà el divendres 1 de març des de l’estació de combustible, en el @varadero, a les 11:30 hores. Posteriorment, la regata podrà seguir-se en temps real en Internet a través de la pàgina web de la regata www.200millasa2.com.

Tots els vaixells participants portaran instal•lat un sistema GPS amb la finalitat de poder realitzar el seguiment via satèl•lit. La competició també podrà seguir-se des dels dispositius mòbils en l’app TracTrac per a Android i per a IOS. Així mateix, tota la informació de la regata s’actualitzarà en les xarxes socials amb l’etiqueta #200millasa2.

Pin It on Pinterest