Select Page

Pere Barber, regidor d’Esports, es va reunir ahir amb els diferents clubs esportius locals per a informar-los de les subvencions de les que disposaran per a aquest any 2019.

“Enguany, -segons informava el regidor-, es destinaran un total de 111.405€ en subvencions, dels quals 71.480€ beneficiaran als clubs locals i la resta, 39.925,82€, a la subvenció de la piscina municipal. I 5.000€ per subvencionar la Mediterranean Coast Challenge’’.

Pere Barber assenyalava que ‘’per primera vegada les subvencions esportives s’han calculat amb una taula de càlcul, en la que s’han valorat criteris com el número de federats dels clubs, l’esport femení, si compten o no amb esportistes d’elit, la col·laboració amb l’Ajuntament en els diferents actes que s’organitzen, el número de desplaçaments que s’utilitzen del transport que facilita l’Ajuntament, etc. Han obtingut més puntuació els clubs que menys transport han sol·licitat”.

Respecte a l’any 2018, les majors variacions són les referides al Club Voleibol Altea, que veu incrementada la seua subvenció en 1.350€, arribant als 7.350€; el Futbol Sala, que augmenta fins els 1.890€ i la subvenció que, per primera vegada, consta en els pressupostos de l’Ajuntament per a Mika Pérez, amb un total de 1.230€. El regidor es mostrava satisfet amb estes notícies i afegia que “era una necessitat fer constar a Mika dins de les subvencions que atorga l’Ajuntament. Tot i que fins ara se li havia facilitat suport econòmic, esta és la millor forma de constatar-ho i reconèixer el seu esforç, treball i èxits esportius”.

Per acabar, Pere Barber informava que “des de hui  mateix els diferents clubs ja poden sol·licitar estes subvencions i començar amb els tràmits oportuns”.

 

Pin It on Pinterest