Select Page

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Pere Barber, ha organitzat una ‘Mistery Box’ que reuneix tota la tensió d’una escape room en una caixa. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 24 de febrer, de 17:00 a 21:00 hores, al Centre Juvenil.

Els participants en el joc de ‘L’herència de Von Kramer’ gaudiran d’una escape room dins d’una caixa. Per a eixir hauran de resoldre obstacles mentals, enigmes, cadenats i endevinalles per a descobrir qui és el familiar llunyà que els ha deixat una herència.

En aquesta ‘Mistery Box’ poden participar grups de 2 a 6 persones, que competiran amb altres grups per a veure qui aconsegueix eixir abans de la caixa, amb un temps màxim de 45 minuts. Les sessions realitzaran cada hora. L’esdeveniment és totalment gratuït i la inscripció es pot realitzar al Centre Juvenil.

Pere Barber ha convidat a la participació i ha destacat que “amb aquesta iniciativa oferim a la joventut d’Altea una nova activitat d’oci alternatiu, aprofitant l’auge que estan tenint les escape room a nivell global”.

Pin It on Pinterest