Select Page

La regidoria de Medi Ambient, regida per Beatriu Nomdedeu, ha organitzat, en col·laboració amb el Parc Natural de Serra Gelada, una visita al riu Algar per al diumenge 24 de febrer, amb l’objecte de donar a conèixer la fauna avícola d’aquest singular aiguamoll en commemoració del Dia Mundial de les Zones Humides.

Nomdedeu convida a gaudir en família d’aquesta jornada mediambiental en la qual es donaran a conèixer les aus que habiten a l’entorn del riu Algar. El punt de partida serà el pàrquing del mercat ambulant a les 10:00h. Des de l’organització es recomana als participants portar prismàtics si es disposa dels mateixos.

La inscripció ha de materialitzar-se en serragelada@gva.es i per a més informació sobre la jornada es pot telefonar al 629.321.248.

 

Pin It on Pinterest