Select Page

Ahir tenia lloc la primera visita guiada del mes de febrer pel poble antic d’Altea. De la mà de l’arqueòleg alteà, Pedro Jaime Zaragozí, les més de 70 persones assistents, van poder gaudir d’Altea i el seu entorn.

En commemoració del dia de la llengua materna, la visita es desenvolupava en valencià, encara que algunes persones l’han pogut seguir en un altre idioma a través de l’app PlayAltea o amb l’ajuda del personal de l’Tourist Info, com una mostra de tolerància i respecte cap a totes les persones.

La regidora de l’àrea, Anna Alvado, manifestava que “ha estat espectacular, una vegada més, poder gaudir del nostre meravellós poble i seguir coneixent la nostra història de la mà de Pere Jaume Zaragozí. Gràcies als companys de la Tourist Info que han ajudat a totes les persones assistents a entendre i disfrutar de la visita en el seu idioma “.

Pin It on Pinterest