Select Page

L’embarcació d’Alfredo Martínez i Timoteo Mulet es fa amb la primera posició, mentre que el Cormorán IV de Cesar Escobar, Álvaro García i Oscar Fernández s’emporta el trofeu a la peça més gran.

Un total de 50 aficionats a la pesca s’han reunit aquest diumenge 10 de febrer al Club Nàutic d’Altea per disputar el Concurs de Pesca al “Chambel” 2019.

La primera jornada de pesca programada per al dissabte 2 de febrer es suspenia per males condicions meteorològiques, de manera que els participants s’han jugat tot a un dia.

A les 7:00 del matí d’aquest diumenge eixien a la mar les vint embarcacions participants. Durant més de cinc hores han mesurat la seua destresa amb la modalitat de pesca al “Chambel” en un dia de sol i temperatura primaveral a la badia d’Altea.

A les 13:30 hores es tancaven els pesatges donant-se a conèixer als guanyadors d’aquesta edició. Amb un total de 3.803 punts l’embarcació Carpito III Alfredo Martínez i Timoteo Mulet s’ha imposat en el concurs de pesca.

En segona posició s’ha classificat l’embarcació Mareta Blava de Pepe Lloret, Francisco José Lloret i Cris Aibar que ha aconseguit un total de 3.768 punts. La tercera posició ha estat per l’embarcació Tatiana de Miguel Ángel García, Miguel Zaragoza i Iván Rostoll.

El podi l’ha completat l’embarcació Cormorán  IV de Cesar Escobar, Álvaro García i Oscar Fernández que ha aconseguit el premi a la peça major amb un exemplar de 880 grams.

El lliurament de trofeus ha tingut lloc a les 14.30 hores i ha comptat amb la presència del vocal de Pesca i secretari del CN ​​Altea Joaquín Rodríguez de Vera.

Pin It on Pinterest