Select Page

La passada setmana, l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, presidien l’acte de cessament i presa de possessió de diversos agents de la Policia Local.

Pel que fa als cessaments per jubilació, deixen de prestar servei l’oficial Juan A. Posadas Alós i l’agent Juan Rodríguez Luque. També cessa en la seua activitat a Altea l’agent Manuel Lemus Serrano per permuta amb l’Ajuntament de Polop. Per contra, s’incorpora a la plantilla de la Policia Local d’Altea l’agent Rafael Becerril Fernández.

En el transcurs de l’acte, tant l’alcalde com el regidor de Seguretat Ciutadana, van agrair als agents que cessen el servei prestat al llarg de molts anys en benefici del municipi i els ciutadans. Al nou agent alteà Jaume Llinares i Vicent Ripoll li donaven la benvinguda i li desitjaven sort en el seu servei diari.

Pin It on Pinterest