Select Page

La regidora d’Igualtat, Educació i Normalització Lingüística, Vicenta Pérez, ha fet lliurament de diversos lots de llibres a l’àrea de Pediatria del Centre de Salut i a la Biblioteca Municipal, amb la finalitat de posar a la disposició de la ciutadania i, especialment dels més xicotets, la lectura igualitària, de coeducació, prevenció de la violència de gènere i enaltir la vida de les dones d’interés cultural.

L’edil explicava que “l’objectiu d’aquesta acció és la de difondre i promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i donar a conèixer en què consisteix realment el feminisme. Volem afavorir l’accés a aquests recursos a la població adulta, jove i infantil i reforçar la cooperació amb institucions públiques educatives i culturals”.

Vicenta Pérez ha informat que “des de la Regidoria d’Igualtat volem donar a conèixer escriptores, il·lustradores i dones que al llarg de la història han sigut invisibilitzades en els llibres de text”. D’altra banda, ha afegit que “també es pretén impulsar la lectura de llibres en valencià, com per exemple ‘Entre Dones’, ‘Això no és Amor’ i ‘Dones valencianes que han fet història’”.

A més, la regidora de l’àrea ha recordat que “dins de les mesures del Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de Recursos Humans de l’Ajuntament, s’ha creat una Biblioteca d’Igualtat interna per a fomentar la lectura feminista entre el personal i famílies de la plantilla municipal”.

Pin It on Pinterest