Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, amb la directora de l’IES Bellaguarda, Maria José Llorca, visitava ahir a l’alumnat que formarà part de la primera promoció del Grau Superior d’Administració i Finances de l’IES Bellaguarda. L’edil es desplaçava amb la finalitat de conèixer de primera mà el contingut de l’assignatura ‘Simulació d’Empreses’, impartida per Rafael Martínez, donat l’èxit de la seua aposta formativa.

Aquest centre educatiu ha apostat a nivell acadèmic pel programa Empresaula, una xarxa d’empreses simulades que pretén aportar experiència en gestió d’empresa a l’alumnat d’aquesta assignatura, ja que els estudiants treballen en temps real realitzant compres i vendes amb altres empreses creades gràcies a la mateixa plataforma virtual. La directora del centre ha destacat que “només 5 centres públics de la Comunitat Valenciana treballen amb aquest programa, entre ells l’IES Bellaguarda, una elecció presa per l’equip directiu que està sent un èxit”.

Vicenta Pérez ha recalcat que “seria ideal que les pràctiques dels alumnes es pogueren realitzar a Altea” i ha recordat la sol·licitud de col·laboració que es va demanar des de la Regidoria de Comerç a la qual ha aprofitat per a agrair la seua col·laboració.

Els alumnes que cursen ‘Simulació d’Empreses’, creen des de zero una empresa, en grups de 4 i 5 integrants. Aquesta assignatura pràctica els permet autogestionar-se i desenvolupar-se en cada departament, en el qual van rotant cada tres setmanes, com són la recepció, recursos humans, finances, compres i vendes. Al final del quadrimestre, els grups exposaran la seua experiència, dificultats que han trobat i formes de solucionar-les.

Finalment, l’edil de l’àrea ha agraït la invitació al centre educatiu, “l’esforç i la implicació per part de l’institut és palpable, he pogut comprovar el bé que està funcionant un cicle formatiu que tant ha costat acostar a Altea”.

Pin It on Pinterest