Select Page

Juan Alberto Buj ha sigut el guanyador de l’III Concurs de Disseny del Cartell Oficial de les 200 milles a2.

Queda poc més d’un mes per a la celebració de la 33ª Edició de la Regata d’Hivern 200 milles a2, la regata ja té cartell oficial després de conéixer-se la fallada del jurat dimarts passat. Juan Alberto Buj, alumne de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), ha sigut el guanyador amb el seu proposada “Vent i Marea”.

El Concurs del Cartell Oficial de les 200 milles a2, dirigit als alumnes de la Facultat de Belles Arts d’Altea de la UMH d’Elx, es va celebrar per primera vegada fa tres anys buscant traspassar l’esportiu i implicar les futures generacions de dissenyadors a Altea. Els alumnes de la Facultat de Belles Arts tenen així l’oportunitat de posar a prova el seu talent en un entorn fora de les aules. En l’edició de 2019 s’ha llançat de nou, consolidant una iniciativa que uneix llaços entre dues importants entitats d’Altea, la UMH i el Club Nàutic.

El jurat ha estat compost per Diego Zaragozí, Regidor de Cultura; Miguel Lorente, Vicedegà de Projecció en Grau en Belles Arts; Imma Mengual, professora de Disseny Editorial; Francisco Andrés Buigues, vicepresident del Club Nàutic d’Altea; Toni Bru, dissenyador i Julia Matos, responsable de Comunicació del CN Altea.

El guanyador del concurs ha sigut premiat amb 500 euros i tindrà l’oportunitat de viure de primera mà una experiència professional real, ja que durant les setmanes posteriors a la fallada del jurat treballarà al costat de l’equip de comunicació del Club Nàutic d’Altea per a adequar la seua proposta als diferents formats. D’altra banda, l’alumna Sheila Paralela ha sigut reconeguda amb un premi de 100 euros.

La Regata d’Hivern 200 milles a2 ja va per la seua 33a edició, una regata que cada any adquireix un major nivell i reputació, una competició de vela d’altura de primer nivell que s’ha convertit en referent per a regatistes de tot el territori nacional.

Enguany, de l’1 al 3 de març, els creuers recorreran les 200 milles que separen Altea d’Eivissa en una prova que serà Copa d’Espanya de Creuers a2.

Pin It on Pinterest