Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports, encapçalada per Pere Barber, ha posat en marxa una gimcana fotogràfica gratuïta per a joves, que tindrà lloc aquest dissabte 26 de gener, a les 11:30 hores, en el Centre Juvenil d’Altea.

L’edil ha recalcat que “aquesta gimcana és una oportunitat perquè els més joves puguen demostrar els seus dots amb una càmera”. A més, Barber ha informat del premi que rebran els guanyadors, “hem pensat en un premi especial per a ells, com és el Escape Room, una activitat que està en auge i que els guanyadors de la gimcana fotogràfica podran gaudir de manera totalment gratuïta”.

La iniciativa compta amb la col·laboració de Projectes Educatius. Els interessats podran participar amb qualsevol tipus de mòbil o càmera, l’únic requisit és inscriure’s prèviament a través de WhatsApp o telefonant al 646 25 12 24.

Pin It on Pinterest