Select Page

L’edició d’enguany compta per primera vegada amb una etapa amb eixida des d’Altea.

Altea acollirà per primera vegada una de les proves que componen la Costa Blanca Bike Race, una prova ciclista en la qual participen en total més de 1.000 ciclistes.

La prova amb eixida a Altea es realitzarà el divendres 1 de febrer a partir de les 09:00 hores i s’allargarà durant tot el matí, ja que consisteix en un contrarellotge en la qual els ciclistes ixen de dos en dos cada trenta segons, aproximadament. El recorregut, amb eixida des de la Plaça de l’Església, serà el següent: Carrer Major, Carrer Salamanca, Carrer Fondo, Carrer Empedrat, Camí Vell d’Alacant, Cuesta dels Nassos i Avinguda del Port. La prova finalitza en el més alt de la Serra Gelada.

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, s’ha mostrat molt satisfet per l’arribada d’aquest esdeveniment al municipi, “és una molt bona notícia per a Altea l’arribada d’aquesta carrera ciclista de renom internacional, en la qual participen esportistes molt coneguts com Milton Ramos, Haimar Zubeldia, Hector Barberá, Nico Terol o Purito, entre molts altres”.

L’edil ha agraït “a la Policia Local i Protecció Civil, així com a l’organització i tots els seus voluntaris, a més del Club Ciclista Altea, per la seua col·laboració en la realització d’aquest esdeveniment”.

Pin It on Pinterest