Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, amb la tècnica de Turisme, Ana Pérez, estaran presents en les jornades professionals de la fira MATKA que tindran lloc els dies 17 i 18 de gener a Hèlsinki (Finlàndia).

Per segona vegada, el Departament de Turisme acudeix a aquesta fira amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme i captar al turista finlandès, promocionant el turisme actiu i cultural en temporada baixa.

Aquesta serà la primera de les accions promocionals de l’any 2019 que continuarà del 23 al 27 de gener en FITUR, la Fira Internacional de Turisme més important d’Espanya, que té lloc a Madrid. En paraules de Alvado, “ja estem preparant la promoció dels sectors nàutic, gastronòmic, fester i cultural amb la desfilada dels Moros i Cristians, així com la presentació d’Altea com a Capital Cultural Valenciana”.

Pin It on Pinterest