Select Page

L’equip sènior femení del Club Voleibol Altea va començar l’any tal com el va deixar, amb una nova victòria a domicili, aquesta vegada a casa de l’Universitari de Guadalajara. Les alcarreñas que es troben en llocs de descens, van posar les coses molt complicades a l’equip alteà entrenat per Javi Mora.

L’equip local, reforçat en les últimes setmanes per a eixir dels llocs de descens, va posar a les alteanes contra les cordes en el primer set. Malgrat l’avantatge que l’Altea va comptar durant tota la primera manga, va acabar cedint davant l’empenyiment del Gualajara fins al punt d’haver d’alçar fins a 4 punts de set i imposar-se per un ajustat 26-28. Ja en el segon set, l’Altealife va imposar el seu joc i va dominar el set amb claredat per a segellar el 0-2.

Però l’Universitari Guadalajara no estava disposat a deixar passar la seua oportunitat de començar l’any amb una victòria necessària en el seu objectiu de permanència i amb una baixada en el joc de les alteanes, s’imposaven en el tercer set.

D’aquesta forma es va arribar al quart set, on el CV Altea s’avançava amb un clar avantatge, amb l’electrònic assenyalant un rotund 1-7 en els primers compassos. De nou les alteanes van tornar a patir més del necessari per a portar-se la victòria. Les locals de nou van estrènyer el marcador per a arribar amb opcions al tram final de set. Però la força i la lluita de les “guerreres” alteanes va permetre que es poguera segellar un nou triomf després d’imposar-se en aquest set en un ajustat 24-26, que col·loca a l’Altealife en quarta posició a tan sols 5 punts dels llocs de playoff i la permanència en categoria nacional molt més a prop.

El pròxim envit per a l’Altea arribarà el diumenge 20 de gener en el derbi autonòmic que les enfrontarà al CV València, equip que va doblegar a les alteanes en la primera volta. Un partit que es disputarà a les 12.30 hores en el Palau dels Esports, després de la presentació oficial dels equips del Club Voleibol Altea que tindrà lloc a les 11.00 hores, amb la presència de totes les jugadores del club alteà.

Pin It on Pinterest