Select Page

La regidora de Comerç, Anna Alvado, informa que des de la Regidoria s’han llançat les bases d’un concurs de projectes artístics en l’entorn comercial d’Altea. Les disciplines a realitzar podran ser, performance en aparador o exterior del comerç i instal·lacions, o vídeo de les instal·lacions a l’interior d’aquests.

Aquesta acció s’engloba dins de la programació de “Compra amb Art”, seguint les directrius marcades en el full de ruta del Pla de Dinamització Comercial, l’objectiu de la qual és dinamitzar el sector comercial alteà. El projecte pretén conjuminar les idees innovadores dels artistes, amb la imatge comercial d’Altea, projectant un comerç dinàmic i original on resulte atractiu comprar.

Alvado destacava la importància d’aquest projecte per al sector comercial alteà, “aquesta proposta és molt interessant per al nostre sector comercial, ja que uneix l’art amb el comerç, amb la finalitat de crear una imatge única i atractiva dels nostres establiments comercials. Hem d’aprofitar les sinergies positives que podem crear entre diferents sectors, com en aquest cas, l’artístic i el comercial per a crear espais d’interés. Anime a tots els artistes i comerciants a participar d’aquest projecte que millorarà la imatge del seu negoci i per descomptat, del nostre municipi”.

La data límit per a presentar els projectes finalitza el 15 de febrer. L’exposició dels triats es durà a terme durant els mesos de març i abril i s’entregaran els premis el dia 29 de març, a la Casa de Cultura d’Altea, a les 20:00 hores.

Les bases es poden obtindre en la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea www.altea.es, dins de la Regidoria de Comerç i Mercats.

Bases Concurs Projecte Artistic Regidoria Comerç

Pin It on Pinterest