Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat la inversió de 1.000 euros en material esportiu per a les escoles municipals de futbol, en les quals participen més de 300 xiquets entre pre-benjamins, benjamins i alevins en diferents categories.

L’adquisició, en paraules de l’edil, “era necessària ja que, cada any, ha fet falta renovar pilotes, cons i xinesos entre altres coses, per a poder realitzar bé els entrenaments”. El material ja està a la disposició dels diferents monitors que s’encarreguen dels entrenaments i des d’aquesta mateixa vesprada serà utilitzat pels equips.

En total, ha afegit Barber, “s’han adquirit 29 pilotes oficials de futbol 8, escales d’agilitat, diversos sets de cons i piques amb base. Cal tindre en compte que això no ho contemplem com una despesa, sinó com una inversió en l’aprenentatge i entrenament dels més xicotets i xicotetes, a més d’ajudar a millorar els entrenaments i facilitar el treball als nostres monitors”.

Pin It on Pinterest