Select Page

Els carrers d’Altea i Altea la Vella es van omplir de xiquets, xiquetes i familiars per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar a la seua arribada al municipi. A Altea la cavalcada i el repartiment de regals es celebrava el dissabte a la vesprada, mentre que a Altea la Vella tenia lloc ahir diumenge al matí, com és costum.

A més, Ses Majestats els Reis Mags, acudien a Les Boqueres per visitar als residents i lliurar-los un detall amb els seus millors desitjos.

 

La cavalcada d’Altea transcorria per l’habitual recorregut que dóna inici a l’aparcament de Belles Arts i conclou a la Plaça de l’Ajuntament. Lloc triat per Ses Majestats per al repartiment de regals. Un llarg recorregut pels principals carrers d’Altea en què els Reis Mags van estar acompanyats per personatges de ficció com els Superherois, una fàbrica de joguines, Bellaguarda Tradicions, la Batukada Sonats, la Colla de xirimites de la SFA i les bandes de música de Altea i Altea la Vella i les dames i reines del Crist. L’organització va anar a càrrec de la regidoria de Festes i la participació va comptar amb la col·laboració de la Comissió de Festes del Stm. Crist del Sagrari 2019 i la Federació de Moros i Cristians.

En el cas d’Altea la Vella, la cavalcada donava inici al Centre Cultural, es dirigia a la Parròquia de Santa Anna, en la qual els Reis van assistir a Missa i al finalitzar la mateixa tornaven, acompanyats per la banda de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, al Centre Cultural per a procedir al repartiment de regals. Ses Majestats van comptar amb l’ajuda de la comissió de Festes de Santa Anna 2019 que va portar a terme tots els preparatius perquè poguessen amb èxit repartir els regals.

 

Com a responsable de Festes, l’edil Vicent Ripoll ha volgut agrair les col·laboracions i participació de la comissió del Crist del Sagrari, de la Federació de Moros i Cristians i de la Comissió de Santa Anna, els que han fet possible, un any més, que la il·lusió dels xiquets i xiquetes per veure a Melcior, Gaspar i Baltasar i rebre de les seues mans els regals de Reis, s’haga convertit en realitat.

Pin It on Pinterest