Select Page

La Regidoria de Cultura informa que el dimecres, dia 9 de gener, s’inaugurarà l’exposició “Buscando el Hada” de Mario Romero Fernández. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 20:00 hores. L’exposició romandrà oberta al públic fins al dia 5 de febrer, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:30 hores.

Mario Romero va nàixer en 1977, a Huéscar –Granada-, i es va traslladar a Altea a estudiar Belles Arts l’any 2003. Al municipi alteà va aprendre a canalitzar tots els seus coneixements i influències i bolcar-los en el projecte artístic “exploradors”, que prové de l’observació de paisatges desèrtics que evoquen planetes com Mart o la Lluna. Un d’aquestos paisatges retrata la ciutat d’Almeria de Macael, on va viure i va treballar diversos anys al costat d’artesans natius que li van transmetre la tècnica de l’escultura en pedra i marbre.

En l’exposició es podran apreciar unes escultures de formes curvilínies, esculpides en pedra. L’artista les descriu com a “superhomes sense ànima que vénen a trobar una cosa màgica que els ajude en el seu anhel”.

Pin It on Pinterest