Select Page

La Ciutat Esportiva d’Altea acull el Campionat Autonòmic de Seleccions Provincials de Voleibol, que va donar començament ahir dia 3 de gener i que es prolongarà durant tota la jornada de hui. El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, va donar la benvinguda als més de 400 esportistes que durant aquests dies competeixen a Altea.

Ahir es van disputar a Palau d’Esports les categories sub-14 i sub-16, de les seleccions de València, Alacant i Castelló. Hui el Pavelló Garganes acull a les seleccions femenines i masculines sub-15 i sub-17.

D’aquest campionat i de les pròximes convocatòries eixiran les seleccions autonòmiques que representaran als jugadors i jugadores en el Campionat d’Espanya 2019.

El campionat ha sigut organitzat per l’Ajuntament d’Altea, el Club Voleibol Altea i la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana. A més de comptar amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular, Visit Altea, Altealife, Marsh, Molten, Sat i Ràdio Altea.

Pin It on Pinterest