Select Page

Els alumnes alevins de les Escoles Municipals de Futbol han tingut l’ocasió de compartir entrenament amb Luis García Plaza, ex futbolista i actual entrenador del Villareal CF. Amb motiu de les festes nadalenques, García Plaza ha visitat el nostre poble i este dimecres acudia a la Ciutat Esportiva on va entrenar als joves futbolistes alteans.

Cal recordar que Luis García Plaza ha tingut una destacada trajectòria esportiva com a entrenador, en la qual ha passat d’entrenar a Regional Preferent a fer-ho a Primera Divisió. Va començar en la Unió Esportiva Altea, en Regional Preferent de la Comunitat Valenciana, passant per diversos equips de la província d’Alacant fins a entrenar al Levante U.D., el Getafe C.F., el Baniyas S.C. dels Emirats Àrabs Units i el Beijing Renhe de la China League One. Actualment és l’entrenador del Villareal C.F.

Pin It on Pinterest