Select Page

Les activitats de Nadal que s’han programat des de la regidoria d’Altea la Vella, encapçalada per Maria Laviós, continuen aquesta setmana, dedicades als més menuts de la casa. Hui dijous, 27 de desembre, a les 17 hores, a la Biblioteca pública d’Altea la Vella tindrà lloc el contacontes, ‘El senyor Tomaca canta contes’.

Les activitats continuaran al llarg del cap de setmana. Concretament, el dissabte, 29 de desembre, des de les 17 hores fins a les 19 hores, al pàrquing de les escoles velles, on està ubicada la Biblioteca i el consultori mèdic d’Altea la Vella, es celebrarà la ‘Fira Infantil amb 10 llocs’ amb moltes activitats en cadascun d’ells. La fira comptarà amb ambientació musical i també hi haurà premis per a aquells xiquets i xiquetes que superen els 10 jocs. A més, a la mateixa firà hi haurà una màquina de cotó de sucre i una altra de clotxes. Per motius aliens a la regidoria, esta fira ha hagut de canviar el seu horari passant del matí a la vesprada.

Finalment, el diumenge 30 de desembre, a les 17 hores, es celebrarà al Centre Cultural d’Altea la Vella una altra sessió de cinema infantil amb la projecció de la pel·lícula ‘Hotel Transilvania 3’. Com ha indicat la regidora ‘’en finalitzar la pel·lícula s’oferirà un berenar per a tots els xiquets i xiquetes amb una xocolatada per celebrar que ja ens quedaran poques hores per tancar aquest 2018’’.

Maria Laviós ha volgut animar a les xiquetes i xiquets, i als no tan menuts, ‘’a gaudir d’aquestes activitats que hem preparat pensant exclusivament per al gaudi de tota la família’’.

Pin It on Pinterest