Select Page

El proper dissabte 29 de desembre, a les 20:30h a Palau Altea, tindrà lloc l’elecció de les Reines Major i Infantil del Santíssim Crist del Sagrari 2019, així com la presentació de les seues Corts d’Honor.

El Crist del Sagrari 2019 compta amb 7 dames majors i 6 infantils, d’entre les quals es triaran per sorteig les Reines de Festes.

L’acte, organitzat per la Comissió de Festes del Stm. Crist del Sagrari 2019 en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Festes, regida per Vicent Ripoll, és un dels actes festers previs a les festes Patronals d’Altea que se celebren al mes de setembre.

L’entrada a aquesta presentació és d’accés lliure, limitada a la capacitat de Palau Altea.

Com a responsable municipal de Festes, Vicent Ripoll, convida a alteans i festers a participar d’aquest entranyable i emotiu acte d’elecció de reines i presentació de dames.

Pin It on Pinterest