Select Page

NEVADIS ALBOLOTE CV16 2 – ALTEALIFE 3

Parcials.- 25-20, 32-34, 20-25, 25-23 i 13-15.

El 2018 serà un any difícil d’oblidar per a l’equip sènior femení del Club Voleibol Altea. Després d’un gran any, amb campionat de lliga autonòmic i ascens a 1a Nacional, el Altealife Visit Altea el va tancar amb una victòria de prestigi davant el Nevadis Albolote CV16. I ho va ser per la durada del partit, prop de dues hores i mitja de trobada. Per incomodo del rival, ja que les granadines no van cedir en cap tram del xoc, posant les coses molt difícils a les alteanes. I finalment, per patir un dels pitjors arbitratges que l’Altea ha tingut com a visitant en molts anys. I malgrat tot, l’Altea ho va tornar a fer, va tornar a guanyar.

El primer set va ser de clar domini local, i encara que les alteanes van començar a entrar en joc en la recta final del mateix, el set va caure del costat de l’equip granadí.

Ja en la segona mànega, l’Altea va despertar esportivament i va imposar el seu millor joc. L’equip dirigit per Javi Mora va aconseguir un còmode avantatge però no la va saber administrar fins al que semblava punt decisiu. Amb 21-24 les d’Albolote aixecar tres boles de set i fins i tot van tenir la seua oportunitat d’alçar-se amb el set, quan es van posar 25-24 al marcador. Però de nou va sortir a la llum la “arpa” de les alteanes per emportar-se el segon set amb un disputat 32-34.

En el tercer set el Altealife Visit Altea va ser de nou millor i es va acabar imposant per 20-25, però les locals no estaven disposades a cedir fins al final, i van forçar el cinquè set, després d’imposar en el quart per 25-23.

Ja en el decisiu set, les granadines van marxar per davant en el marcador en els primers compassos del cinquè set, i amb 10-4 al seu favor i després amb un 13-8 per a les locals, la victòria estava més a prop per a les de Albolote. Però les alteanes van saber aixecar-se i estrènyer el marcador per alçar-se amb una èpica victòria.

D’aquesta forma el Altealife Visit Altea finalitza la primera volta del campionat amb 20 punts, en una comodíssima cinquena posició. Les alteanes es queden a només 2 punts del tercer classificat i als 5 dels llocs de play-off d’ascens, però el més important, deixa els llocs de descens ja a 14 punts.

Ara les alteanes es prendran un merescut descans, sense deixar de banda els entrenaments, per recuperar la competició el proper 13 de gener a Guadalajara.

Pin It on Pinterest