Select Page

La regidoria d’Infraestructures, encapçalada per Roque Ferrer, ha realitzat obres d’adequació i millora de set parcs infantils d’Altea. Com ha informat el regidor ‘’l’objectiu d’estes actuacions és millorar l’estat de conservació de les zones de joc infantils més deteriorades, i adequar-les a les directrius europees d’equipament i seguretat’’.

‘’El pressupost d’estes actuacions és de més de 45.761 euros, els quals una part es suposa que sufraga la Diputació d’Alacant a través d’una subvenció nominativa’’, ha assenyalat el regidor. L’actuació s’ha completat amb la intervenció de l’Empresa Pública, a través de la seua encomana de manteniment de parcs infantils i jardins, que millorarà l’estat del mobiliari i jardineria de l’entorn dels parcs.

Concretament, les obres de millora al parc del carrer Autonomia, a la zona de Garganes, han consistit en la substitució i ampliació de les zones de paviment de cautxú elàstic continu de seguretat. També s’ha realitzat un tractament per a la fusta dels jocs infantils i la renovació del paviment de formigó imprés a l’entrada sud del parc.

Al carrer Camp Preciós, al Pla de Castell, s’han creat àrees de paviment de seguretat elàstic a la zona enjardinada, on no existien. A més, s’ha substituït la font d’aigua potable existent i també s’ha tractat la fusta dels jocs infantils.

Al carrer Marina Baixa s’ha refet el paviment elàstic deteriorat i s’han canviat les rajoles per paviment elàstic continu de seguretat, amb el que s’aconseguirà major durabilitat i salubritat a les zones de joc.

El parc del carrer Sant Xotxim compta amb la renovació de tot el paviment elàstic de seguretat, així com el deteriorat del carrer Sant Francesc. A més, a este últim s’ha instal·lat una porta amb tancament automàtic a la tanca perimetral, s’ha millorat l’accés i s’ha creat una rampa per resoldre l’accessibilitat.

Finalment, als parcs de Villa Gadea s’ha tractat la fusta dels jocs infantils mitjançant envernissat.

Pin It on Pinterest