Select Page

La Regidoria de Medi Ambient d’Altea ha iniciat els treballs inherents al Pla de Prevenció d’Incendis, planificats per a aquesta anualitat, els objectius principals segueixen sent els d’evitar l’inici d’incendis forestals i, en cas que aquests es produeixen, minimitzar al màxim els efectes que poden suposar sobre el medi ambient, les persones i els seus béns.

L’edil, Beatriu Nomdedéu, ha explicat quines són les mesures de prevenció i com es van a anar executant, sent la seua inversió de 30.000€ aproximadament. “Es va a actuar segons l’ordre de prioritat i la titularitat pública del sòl en el qual es desenvolupen les actuacions i se centraran per una banda, en la disminució de combustible de vegetació més densificada existent en la interfície urbà forestal d’Alhama, Alhama Spring , Serra Altea i Monterico. I d’altra banda, es realitzaran àrees tallafocs a la urbanització Monterico-Paradiso, recolzades en vial en el camí que uneix Paradiso-Alhama, servint també com a línies de defensa i accés per als mitjans d’extinció, com les autobombes i vehicles de bombers”; ha concretat Nomdedeu.

Les actuacions previstes estan incloses dins el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals d’Altea que es va aprovar el 18 de gener de 2016 per resolució de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

 

Pin It on Pinterest