Select Page

El dissabte 22 de desembre el Centre Juvenil d’Altea es convertirà en una escape room amb la temàtica de les pel·lícules de la saga Saw. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Joventut, Pere Barber. L’edil ha informat que és una activitat gratuïta destinada a majors de 14 anys.

L’activitat començarà a les 17 hores i s’admetran grups d’entre 6 i 10 persones. La duració de cada torn serà aproximadament de 30 minuts.

Pere Barber ha destacat que ‘’amb esta iniciativa oferim a la joventut d’Altea una nova activitat d’oci alternatiu, aprofitant l’auge que estan tenint les escape room a nivell global’’. El regidor ha recordat altres activitats organitzades per Joventut com la gimcana que va acollir el Centre Juvenil amb escape room inclosa, ‘’i ara ens endinsem directament en este món, per viure noves experiències que, de segur, ens faran gaudir a tots els participants’’.

Per participar cal inscriure’s a l’Oficina de Joventut i Esports o al telèfon 96 584 13 34.

Pin It on Pinterest