Select Page

Durant el passat pont de la Constitució, del 6 al 9 de desembre, es va celebrar a la plaça de l’Ajuntament d’Altea el tradicional Mercat de Nadal, enquadrat dins de les nombroses activitats programades a Altea amb motiu de les festes nadalenques.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va assistir a la inauguració del mercat acompanyat per la regidora de Comerç, Anna Alvado, i altres edils de la corporació municipal.

‘’Enguany, com a novetat, s’ha tancat la plaça de l’Ajuntament al trànsit de vehicles per tal de comptar amb més espai i poder gaudir de totes les activitats organitzades amb més seguretat i amplitud’’, assenyalava la responsable municipal de Comerç.

Alvado valorava positivament aquesta iniciativa que enguany ha incrementat el nombre de visitants que han pogut gaudir de nombroses activitats. El mercat ha comptat amb parades d’alimentació i d’artesania, així com una gran zona infantil de jocs, tallers, la casa de pare Noel i atraccions sostenibles perquè els xiquets i xiquetes jugaren i gaudiren de la màgia del Nadal.

Al llarg dels diferents dies, desfilades de fantasia de temàtica nadalenca amb elfs i follets van animar el mercat que també va estar ambientat amb música en directe perquè tota la ciutadania poguera començar a gaudir ja del Nadal.

Pin It on Pinterest