Select Page

“Estem a la recta final dels pressupostos participatius i la ciutadania té fins al dia 16 per decidir quins volen que siguen els tres projectes prioritaris per a Altea”; ha declarat l’edil de Participació Ciutadana, Maria Laviós.

L’edil responsable d’àrea ha recordat quins són els 10 projectes finalistes: camps de bàsquet a l’aire lliure; mercat lliure de plàstics; pistes de vòlei platja a Altea; millora del Camí de l’Algar, davant el poliesportiu; rehabilitació de l’escultura d’Arcadi Blasco; parc d’entrenament Street Workout-Calistenia; punt de recàrrega públic per a cotxes elèctrics; parc infantil de fusta per a totes les edats; plantar arbres a la Plaça d’Europa; creació d’una incubadora d’start-ups.

“Estem a la recta final i la campanya ix al carrer per a la gent que potser no domina les xarxes socials i internet”; ha explicat Maria Laviós, que ha concretat els punts en els quals se situa la campanya a peu de carrer. Si ahir va ser el mercat de la fruita i verdura dels dimarts la qual va comptar amb aquest punt participatiu, hui és la plaça de l’Ajuntament el lloc escollit per establir la taula, en horari de 11:00 a 12:00h. Dijous es traslladarà la campanya als IES Altaia i Bellaguarda i finalment divendres al Mercat Municipal.

Laviós ha recordat que per internet es podrà votar fins el diumenge 16 a les 12 de la nit. “La votació és molt fàcil, només has de tenir 16 o més anys i estar empadronat a Altea i triar les tres propostes que consideres prioritàries que es realitzen a Altea. El pressupost ascendeix a 100.000€ i es podran executar per ordre de prioritat dels projectes fins arribar a aquesta xifra “; ha destacat la regidora de Participació Ciutadana.

Es podrà votar telemàticament a través del web www.alteaparticipa.es o bé en els llocs habilitats a aquest efecte: Oficina d’Atenció al Ciutadà, Extensió Administrativa de Atea la Vella, Centre Juvenil o Casa de Cultura, llocs habilitats per votar de forma presencial .

Maria Laviós ha animat a la ciutadania a participar en aquesta campanya de pressupostos participatius per la importància de la mateixa.

Pin It on Pinterest