Select Page

Des del passat divendres i fins al 6 de gener es pot visitar el Betlem instal·lat per l’Associació de Belenistes Marina Baixa a la Biblioteca Municipal d’Altea. Dit Betlem es podrà visitar en horari de dilluns a divendres de 09 a 14:00h i de 17 a 21:00h. A la inauguració del Betlem assistien l’edil de Cultura, Diego Zaragozí i diversos dels membres de l’esmentada associació i artífexs d’aquesta gran obra nadalenca.

En aquesta ocasió, el Betlem està ambientat en un poble mariner, com ho era Altea en segles passats. “Com cada any, l’Associació de Belenistes ens sorprèn amb les escenes que recrea. És un Betlem únic perquè cada any és diferent. Aquest any, els seus creadors han optat per recrear un poble mariner i el resultat és digne d’admirar. No hi falta detall, fins hi un pop escapant de la taula del peixater”. Comenta el regidor de Cultura, que convida a alteans i residents a la comarca a visitar el Betlem d’Altea 2018, ubicat a la sala de la Biblioteca Municipal, Casa de Cultura.

Pin It on Pinterest