Select Page

Com és habitual, les visites guiades gratuïtes Descobreix Altea! organitzades pel departament de Turisme han tingut una gran acceptació, tancant els grups de la temporada de tardor amb setmanes d’antelació. Els passats dies 2 i 9 de desembre van tenir lloc les dues últimes visites organitzades per a l’any 2018.

El 2 de desembre, amb una participació de 52 persones, la visita “Camí de Altea la Vella pel Camí Fondo” va estar conduïda pel guia de turisme Felipe Lozano i va transcórrer per part del recorregut establert senyalitzat a la ruta “Altea la Vella. Els orígens “de Camins d’Altea, la qual connecta amb Altea la Vella pel Camí Fondo. Els participants van eixir de la Tourist Info Altea a les 10:00h, gaudint d’una excel·lent climatologia durant el seu passeig i de les explicacions del guia, des de les característiques de la desembocadura del riu Algar, el Molí de la Torre, així com conèixer l’acollidor Poble Antic d’Altea la Vella.

 

Així mateix, el diumenge 9 de desembre, van ser nombrosos els participants, aconseguint una participació de 73 persones, els quals, dirigits pel guia de turisme alteà Joan Such, van iniciar la seua visita a les 10:00h a la Tourist Info Altea cap al Casc Antic, passant pel barri de Bellaguarda i acabant al Mercat de Nadal situat a la Plaça de l’Ajuntament durant el pont del 6 i 8 de desembre.

Els participants en les dues visites provenien, majoritàriament, de la Comunitat Valenciana, turistes que han aprofitat els dies de festa per descobrir la història de la nostra localitat.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha valorat molt positivament la participació durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, amb un total de 268 assistents i ha anunciat que “el departament de Turisme ja està treballant en les visites guiades que s’oferiran durant els mesos de gener, febrer i març, que inclouran novetats i es anunciaran en breu a través de les xarxes socials de Visit Altea i fulletons habituals. ”

D’altra banda, l’edil de Turisme ha destacat també les 744 atencions a turistes entre la Tourist Info Altea i el Punt Informació habilitat al Mercat de Nadal, a la Plaça de l’Ajuntament, del 6 al 9 de desembre, superant les 465 atencions de 2017.

Pin It on Pinterest