Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí i el funcionari responsable de la Biblioteca Municipal d’Altea, Ignacio Beltrán, han rebut aquest matí tres exemplars de l’obra ‘Caixaltea, 50 anys i més’ per part del president de Caixaltea, José Miguel Cortés i el director general de l’entitat, Felipe Pérez.

Els tres exemplars aniran destinats a les biblioteques alteanes. L’obra, de tres toms, relata els 50 anys d’història de l’entitat bancària, des dels seus inicis fins al dia de hui. Una evolució que arreplega la seua posada en marxa a iniciativa d’un grup d’agricultors. L’obra inclou fotografies, anècdotes i testimonis.

L’edil ha agraït la donació, que com ha assenyalat “ve a engrossir els fons bibliogràfics i que a partir de hui està a la disposició de tots els usuaris de les Biblioteques Municipals”.

Pin It on Pinterest