Select Page

El passat cap de setmana va tenir lloc la XIX edició del Trofeu Pata Negra del Club Nàutic Campomanes. La regidora de Turisme, Anna Alvado, va assistir, en representació de l’Ajuntament d’Altea, a l’eixida de la regata que va tenir lloc el dissabte 8 de desembre, així com al lliurament de premis el diumenge dia 9.

L’embarcació guanyadora va ser el ITACA del R.C.N. de Calp, en segona posició va quedar el Kalamandurrio del CN ​​Altea i en tercer lloc el veler, Marina Greenwich, del CN ​​Campomanes.

L’edil posava l’accent en la importància de la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments per al nostre municipi, ‘’aquesta regata, com les altres que es realitzen a Altea, són esdeveniments nàutics molt destacats per a la nostra economia i per la imatge que volem donar de la nostra localitat. Amb aquestes proves fomentem la pràctica de l’esport nàutic sostenible i, per tant, atraiem a aquest tipus de turisme respectuós amb el medi ambient, que és la nostra prioritat’’.

Pin It on Pinterest