Select Page

La Regidoria d’Infraestructures, encapçalada per Roque Ferrer, està duent a terme un seguit d’actuacions en diferents punts de la via pública.

Concretament, les obres s’estan realitzant a Pont de Moncau, als voltants de la Casa de Cultura; al carrer Benidorm a la cantonada confluent amb el carrer Vents Vius i a l’avinguda de La Nucia.

Les actuacions de Pont de Moncau i la de Vents Vius, en confluència amb el carrer Benidorm, consisteixen en la repavimentació d’uns trams de vorera per un model que no esvare per evitar relliscar en els pendents de la via pública, ‘’ja que es tracta de zones de trànsit de vianants molt concorregudes tant davant de la Casa de Cultura com al carrer Benidorm’’, assenyalava l’edil. Aquestes actuacions també inclouen la col·locació d’una barana i tanca perimetral d’acer galvanitzat amb passamans simple per evitar caigudes a la calçada, en els trams amb escala.

Finalment, també s’ha dut a terme a la repavimentació la instal·lació de paviment tàctil, a causa de la proximitat de passos de zebra, per facilitar la mobilitat a les persones invidents.

Pin It on Pinterest