Select Page

La campanya s’emmarca dins del Pla de Dinamització Comercial.

La responsable de l’àrea, Anna Alvado, ha destacat que “aquesta campanya pretén donar visibilitat a les diferents zones d’aparcament existents a Altea. Mesos enrere vam iniciar aquesta acció amb l’ampliació i millora de la senyalítica, i ara, amb la col·laboració dels pàrquings privats i el sector comercial alteà, la regidoria de Comerç llança aquesta campanya per conscienciar els visitants que aparcar a Altea és fàcil i, durant el període de la campanya, també serà gratuït”.

Alvado ha explicat que “la Regidoria invertirà en la compra de 800 tiquets d’1 hora d’aparcament gratuït, que regalarà als comerços que s’adhereixin a aquesta campanya, fins a la finalització dels mateixos. Els pàrquings que participen en aquesta acció són: el de l’Ajuntament, el de la Plaça de la Pau i el del CEAM”. Segons l’edil, “aquesta inversió es realitzarà durant un temps limitat, de manera que anime al sector comercial alteà a adherir-se a aquesta campanya. Cada establiment rebrà 20 tiquets gratuïts per començar. Segons l’èxit d’aquesta iniciativa, la campanya es podrà repetir abans de Setmana Santa”.

La campanya va dirigida a tot el sector comercial. Les persones interessades en participar hauran d’inscriure prèviament al Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, abans del dia 10 de gener de 2019, on se’ls lliurarà un pòster de la campanya que identifiqui els comerços participant, així com els 20 tiquets de regal.

Alvado ha recalcat que “hem de ser capaços de fer arribar a totes les persones que vulguin realitzar les seues compres a la nostra localitat, que aparcar a Altea és fàcil, còmode i accessible”.

Compra y aparca gratis en Altea

Pin It on Pinterest