Select Page

La Regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado informa que “el dia 6 de desembre s’inaugurarà el Mercat de Nadal a la Plaça de l’Ajuntament. Aquesta mercat estarà compost per activitats i atraccions d’oci, a més de 35 llocs de articles vinculats al Nadal, entre els quals hi haurà 6 llocs de comerços i entitats alteanes; el forn Forn de Ximo, 3 llocs d’artesania local, l’associació Peluts de la Marina, un punt d’informació del departament d’Igualtat sobre la campanya “joguets no sexistes” i un estand previst en el projecte “Compra amb Art”, que instal·larà la Regidoria de Comerç i Turisme.

Com a novetat, enguany es tancarà la Plaça de l’Ajuntament a la circulació de cotxes, quedant tot l’espai com a zona de vianants. El carrer Convent passarà a tenir doble sentit de circulació perquè el trànsit de vehicles puga continuar per l’Av. Jaume I.

Pel que fa a les accions que es realitzaran durant els quatre dies, cal destacar la zona infantil, que s’ubicarà sota la pèrgola, en la qual es duran a terme les activitats i tallers per a xiquets. També hi haurà música, contacontes, follets, elfs, la casa del Pare Noel, El Grinch, així com tres fantàstiques atraccions sostenibles: un carrusel, un vaixell i llits elàstics “, ha afegit l’edil.

Alvado agraïa la participació del comerços alteans i animava a tota la ciutadania a participar d’aquest atractiu mercat que compta amb activitats molt interessants per a totes les edats.

Pin It on Pinterest