Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha informat d’una nova edició de la Sant Silvestre Nocturna d’Altea, amb Sara Soler i Laura Lanuza de Adrenalin Sport. La carrera tindrà lloc el 27 de desembre a la Plaça de l’Ajuntament i enguany, com a novetat, tant els més xicotets com els adults podran córrer al costat de la seua mascota.

A les 18:30 hores donarà començament la carrera de la categoria infantil i a les 20:00 hores participarà la categoria d’adult amb una carrera de 3.900 metres de distància. Com cada any, “es premiarà la disfressa més original, tant individual com grupal, d’ambdues categories i de les mascotes participants. Els dorsals es podran arreplegar fins a les 19:30 hores el mateix dia de la prova”, així ha informat Sara Soler.

Pel seu costat, Laura Lanuza ha donat a conèixer que “per als 200 primers inscrits hi haurà un obsequi per participar en la Sant Silvestre, així com trofeus als 3 primers classificats. A més, en finalitzar la carrera es durà a terme un sorteig per als dorsals participants gràcies als comerços col·laboradors”.

Pere Barber ha convidat a tots els alteans i alteanes “a participar d’aquesta carrera, perquè la intenció és gaudir, disfressar-se i córrer al costat de la teua mascota”. Finalment, ha agraït a Adrenalin Sport la seua col·laboració per fer possible una nova edició de la Sant Silvestre nocturna a Altea.

Per a més informació, les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web www.mychip.es fins a les 23:59 del dia 26 de desembre, o a l’Avinguda La Nucia 14, de forma presencial fins al mateix dia de la carrera.

Pin It on Pinterest