Select Page

Divendres passat, diversos agents de la Policia Local d’Altea i la província d’Alacant es van reunir al Centre Juvenil d’Altea per assistir a una nova jornada formativa pràctica que millore les seues intervencions i augmente la seguretat de les mateixes.

La jornada organitzada per l’ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Seguretat Ciutadana i Esports, tenia una durada de 5 hores. La matèria impartida pels professors Manuel Navarro i Benjamín García versava sobre engrilletaments, reduccions i escorcolls.

Com comentava, l’edil de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, “amb aquesta última jornada formativa de l’any el que es pretén és seguir augmentant l’efectivitat de les intervencions i sobretot millorar la seguretat”.

Ripoll ha recordat que a aquesta jornada formativa l’han precedit tres durant el present any i s’han format un total de 70 policies locals.

Pin It on Pinterest