Select Page

Dimecres passat, va tenir lloc a la Casa Mediterrani d’Alacant el reconeixement a municipis i empreses turístiques pel seu treball en pro d’un turisme responsable i sostenible. El Secretari Autonòmic, Francesc Colomer, va lliurar a la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, el certificat que acredita l’adhesió d’Altea al Codi Ètic de Turisme Valencià.

La Regidora recordava que Altea es va adherir a aquest codi al novembre de 2017, sent aprovat per unanimitat en el ple celebrat aqueix mes.

Alvado explicava que “des del Departament de Turisme i Comerç sempre hem apostat per un turisme respectuós, responsable i sostenible i, prova d’això, són els projectes que s’han desenvolupat com Camins d’Altea, amb visites guiades gratuïtes per aquestes rutes del nostre paratge natural. Potenciem les activitats nàutiques sostenibles, hem millorat i ampliat les senderes de la Serra Bèrnia, hem posat en valor la nostra cuina i els productes locals amb les Jornades Gastronòmiques sostenibles, organitzem jornades d’hospitalitat i duem a terme la campanya ‘On vas sense cabàs’ en la qual s’han regalat bosses de roba a la ciutadania per un municipi lliure de plàstics”.

Finalment, l’edil ha agraït que l’associació local ALCEA també s’haja adherit a aquesta iniciativa, “és un luxe que l’associació local de comerciants ens acompanye en projectes tan importants com aquest, que pretenen millorar la qualitat de vida de totes les persones, ciutadania i visitants. Aquesta és la millor manera de conscienciar als professionals del sector a la recerca d’un turisme de qualitat”.

Pin It on Pinterest